Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!

Events

Amsterdam
21 juni 2017

IDG Security Day

IDG Security Day: een wereldwijd programma op 21 juni 2017, welke is geboren vanuit de noodzaak voor IT- en zakelijke leiders wereldwijd om te focussen op technologie security en om gezamenlijk de beste vorm van verdediging tegen steeds meer geavanceerde aanvallen te kunnen bepalen.
Meer informatie »
Amersfoort
28 september 2017

IT Innovation Day 2017

Het event over innovatieve inzet van IT. Onze sprekers gaan het gesprek aan over onderwerpen die niet alledaags en zelfs een tikkie controversieel zijn. Experts op het gebied van medisch zelfexperiment, cyber war, big data, de maakbare maatschappij, commerciële doeleinden van satellieten en de BotNet of Things.
Meer informatie »
Naarden
9 februari 2017

CXO Summit

CXO.nl presenteert de CXO Summit, een nieuw event voor cross-disciplinaire denkers en veranderaars. Geheel in het teken van verbinding: Engage. Want transformatie staat nooit alleen en is geen lineair proces.
Meer informatie »