Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!
Whitepaper
Hoe word je een 'live' digitale onderneming?
  • 1 februari
  • Whitepaper
  • Engels
  • 1 februari
  • Whitepaper
  • Engels

Het whitepaper ‘Connecting All Parts of Your Business to Run Live’ beschrijft hoe organisaties kunnen evolueren tot digitale onderneming. Wat brengt het uw organisatie als u alle afdelingen en oplossingen kunt verbinden? Als u nieuwe mogelijkheden kunt ontplooien door finance, extended supply chain, procurement, HR en customer engagement & commerce kunt samenbrengen op een digitale core? Het whitepaper geeft antwoord.

Log in om deze whitepaper te downloaden

Log in met uw account
 
 
 
 
Heeft u nog geen account? Maak dan nu een account aan »

Maak een account aan

Maak éénmalig een gratis account aan voor directe toegang tot deze download. Met dit Insider-account heeft u toegang tot alle artikelen en downloads van IT Library en Computerworld.

Uw account
Persoonlijke gegevens
Zo wil ik worden geinformeerd
Hierbij geef ik IDG Nederland toestemming om mijn Insider-profiel op te slaan in de database. Na de registratie ontvang ik 2x per week de Insider Update per e-mail. Ik kan de toezending van berichten op ieder moment staken door te klikken op de afmeldlink welke in ieder bericht is opgenomen.