Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!
Whitepaper
Consumentenelectronica in de IT
  • 6 april
  • Whitepaper
  • Computerworld
  • 6 april
  • Whitepaper
  • Computerworld

Wat drijft de 'consumerization of IT'? Is het een niet te stoppen trend, en hoe kun je er als IT-afdeling het beste mee omgaan?

Vrijwel alle IT-managers hebben of krijgen in min of meerdere mate te maken met medewerkers die hun eigen apparaten gebruiken voor het werk. Het lijkt erop dat de hele ontwikkeling van Bring Your Own Device gedreven wordt door de irritante neiging van Apple fanboys om hun modegevoelige spulletjes mee naar het werk te slepen - maar dat is slechts schijn.

De MacBooks, iPhones en iPads die nu de werkvloer op komen zijn slechts de uiterlijke verschijningsvormen van een trend die een stuk verder gaat dan alleen een paar mobiele apparaten.

Deze managementspecial is uitgegeven door Computerworld.

Log in om deze whitepaper te downloaden

Log in met uw account
 
 
 
 
Heeft u nog geen account? Maak dan nu een account aan »

Maak een account aan

Maak éénmalig een gratis account aan voor directe toegang tot deze download. Met dit Insider-account heeft u toegang tot alle artikelen en downloads van IT Library en Computerworld.

Uw account
Persoonlijke gegevens
Zo wil ik worden geinformeerd