Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!
Whitepaper
De tijd van toegewijde assistentie
  • 11 december
  • Whitepaper
  • Google
  • 18 pagina's
  • Nederlands
  • 11 december
  • Whitepaper
  • 18 pagina's
  • Nederlands
  • Google

Het retaillandschap is in transitie. De sector is bewogen, gefragmenteerd maar bovenal enorm veelzijdig en inspirerend. Van platformgedachte tot lokaliteit, intimiteit en loyaliteit; de retail zoekt de klantbinding in een tijd van revolutie. Geen makkelijke opgave voor spelers in het veld van de 24 uurseconomie. Zij die de service hoog willen houden en beogen te groeien naar waardevolle merkperceptie. Op bedrijfsniveau is het traditionele landschap van de retail vaak niet voorbereid op een multi-gefacetteerde transitie. En zo rijzen vragen over infrastructuur, data, het totaalaanbod, kortom ‘het herijken van bedrijf én cultuur’.


In het Conservatorium Hotel in Amsterdam spreekt Marilijn Boumeester met Mario Schothuis, Head of Retail, Google Cloud Nederland over de sociaal-technische uitdagingen.


Download deze whitepaper om het volledige gesprek te lezen.


Log in om deze whitepaper te downloaden

Log in met uw account
 
 
 
 
Heeft u nog geen account? Maak dan nu een account aan »

Maak een account aan

Maak éénmalig een gratis account aan voor directe toegang tot deze download. Met dit Insider-account heeft u toegang tot alle artikelen en downloads van IT Library en Computerworld.

Uw account
Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Zo wil ik worden geinformeerd
Ja, ik wil dit product graag downloaden. Ik geef IDG Nederland toestemming om bovenstaande gegevens te verstrekken aan de aanbieder van dit product en stem ermee in dat deze aanbieder mij ten hoogste tweemaal per maand per e-mail mag benaderen met informatie en aanbiedingen welke gerelateerd zijn aan het onderwerp van dit product. Ik kan de toezending van berichten op ieder moment laten staken door te klikken op de afmeldlink welke in ieder bericht van de aanbieder is opgenomen of door mij rechtstreeks tot die aanbieder te wenden. Indien hierboven uw telefoonnummer wordt gevraagd dan is het mogelijk dat de aanbieder van dit product u eenmalig telefonisch benadert.
 

Ik heb het privacybeleid waarin wordt beschreven hoe mijn Persoonsgegevens verkregen, bewaard, verwerkt en gedeeld worden, gelezen en ga daarmee akkoord.

IDG Nederland en de bij haar aangesloten ondernemingen mogen mijn Persoonsgegevens verzamelen, bewaren en verwerken met als doel mij toegang te verschaffen tot de gevraagde content of voor het ontvangen van de gevraagde diensten inclusief de registratie voor en het bezoeken van events, tevens om mij aanbiedingen te doen voor soortgelijke content of diensten door middel van direct marketing inclusief email, telemarketing en SMS/berichten.

Mijn Persoonsgegevens zullen uitsluitend worden overgedragen aan derde landen wanneer er een adequaat niveau van bescherming of voorzorgsmaatregelen bestaat om mijn Persoonsgegevens te beschermen.

Mijn toestemming kan te allen tijde in de toekomst worden ingetrokken door het updaten van mijn voorkeursinstellingen.