Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!
Whitepaper
CIO is BPM-professional van de toekomst
  • 13 augustus
  • Whitepaper
  • Mavim
  • 13 augustus
  • Whitepaper
  • Mavim

Vrijwel iedere organisatie schreeuwt om een flexibeler IT-landschap dat sneller tegemoet kan komen aan de continu veranderende wensen van de business. Een IT-landschap dat kritische processen optimaal ondersteunt. CIO’s zullen minder vanuit IT moeten denken en meer vanuit processen. Lees hier hoe BPM anno 2012 daarbij kan helpen.

  • Applicaties relateren aan processen voor waardebepaling
  • Basis voor rationalisatie van het applicatielandschap
  • Leggen van een relatie tussen processen en applicaties

Deze custompaper van CIO.nl is de eerste uit de serie: CIO of the Future. Het wordt exclusief en kosteloos bij IDG Nederland uitgegeven en is gesponsord door Mavim. De tweede editie vindt u hier.

Log in om deze whitepaper te downloaden

Log in met uw account
 
 
 
 
Heeft u nog geen account? Maak dan nu een account aan »

Maak een account aan

Maak éénmalig een gratis account aan voor directe toegang tot deze download. Met dit Insider-account heeft u toegang tot alle artikelen en downloads van IT Library en Computerworld.

Uw account
Persoonlijke gegevens
Zo wil ik worden geinformeerd
Hierbij geef ik IDG Nederland toestemming om mijn Insider-profiel op te slaan in de database. Na de registratie ontvang ik 2x per week de Insider Update per e-mail. Ik kan de toezending van berichten op ieder moment staken door te klikken op de afmeldlink welke in ieder bericht is opgenomen.
 

Ik heb het privacybeleid waarin wordt beschreven hoe mijn Persoonsgegevens verkregen, bewaard, verwerkt en gedeeld worden, gelezen en ga daarmee akkoord.

IDG Nederland en de bij haar aangesloten ondernemingen mogen mijn Persoonsgegevens verzamelen, bewaren en verwerken met als doel mij toegang te verschaffen tot de gevraagde content of voor het ontvangen van de gevraagde diensten inclusief de registratie voor en het bezoeken van events, tevens om mij aanbiedingen te doen voor soortgelijke content of diensten door middel van direct marketing inclusief email, telemarketing en SMS/berichten.

Mijn Persoonsgegevens zullen uitsluitend worden overgedragen aan derde landen wanneer er een adequaat niveau van bescherming of voorzorgsmaatregelen bestaat om mijn Persoonsgegevens te beschermen.

Mijn toestemming kan te allen tijde in de toekomst worden ingetrokken door het updaten van mijn voorkeursinstellingen.