Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itlibrary.nl. Dit vinden wij jammer, want itlibrary.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor itlibrary.nl door deze te whitelisten?
!
Whitepaper
BPM voor Sharepoint: het beste van twee werelden
  • 4 september
  • Whitepaper
  • Mavim
  • 4 september
  • Whitepaper
  • Mavim

Analisten als Gartner en Forrester voorzien dat Sharepoint dé standaard wordt voor document management en online samenwerken. Sharepoint groeit echter makkelijk uit tot één grote ‘bak aan documenten’ zonder eenduidige structuur. Die structuur is aan te brengen met BPM.

Om het maximale uit Sharepoint te halen, is een governanceplan noodzakelijk. Door een governanceplan wordt het risico dat er een omgeving wordt opgezet waar niemand zich verantwoordelijk voor voelt, gereduceerd.

Door BPM-software te koppelen aan Sharepoint kan BPM helpen bij het bieden van een goede structuur.

Deze custompaper van CIO.nl is de tweede uit de serie: CIO of the Future. Het wordt exclusief en kosteloos bij IDG Nederland uitgegeven en is gesponsord door Mavim. De eerste editie vindt u hier,

Log in om deze whitepaper te downloaden

Log in met uw account
 
 
 
 
Heeft u nog geen account? Maak dan nu een account aan »

Maak een account aan

Maak éénmalig een gratis account aan voor directe toegang tot deze download. Met dit Insider-account heeft u toegang tot alle artikelen en downloads van IT Library en Computerworld.

Uw account
Persoonlijke gegevens
Zo wil ik worden geinformeerd
Hierbij geef ik IDG Nederland toestemming om mijn Insider-profiel op te slaan in de database. Na de registratie ontvang ik 2x per week de Insider Update per e-mail. Ik kan de toezending van berichten op ieder moment staken door te klikken op de afmeldlink welke in ieder bericht is opgenomen.
 

Ik heb het privacybeleid waarin wordt beschreven hoe mijn Persoonsgegevens verkregen, bewaard, verwerkt en gedeeld worden, gelezen en ga daarmee akkoord.

IDG Nederland en de bij haar aangesloten ondernemingen mogen mijn Persoonsgegevens verzamelen, bewaren en verwerken met als doel mij toegang te verschaffen tot de gevraagde content of voor het ontvangen van de gevraagde diensten inclusief de registratie voor en het bezoeken van events, tevens om mij aanbiedingen te doen voor soortgelijke content of diensten door middel van direct marketing inclusief email, telemarketing en SMS/berichten.

Mijn Persoonsgegevens zullen uitsluitend worden overgedragen aan derde landen wanneer er een adequaat niveau van bescherming of voorzorgsmaatregelen bestaat om mijn Persoonsgegevens te beschermen.

Mijn toestemming kan te allen tijde in de toekomst worden ingetrokken door het updaten van mijn voorkeursinstellingen.